Sanny is checking out! Byyyyeee!

Åhh idag slutar skogshoran.. vi kommer att sakna dig. Hon fick en passande assocear i farvälpresent. Ett par gula gummistövlar att just använda i skogen.
Bye Sanny Bye.. Good Luck! Du är bäst.

Nu är det dags för sista avslutningsjulfesten (tror vi har haft 5 sådana den senaste veckan). Skall iväg och inhandla läsk till festen. Eva tyckte inte att det räckte med en bag in box på 4 personer. Druuuuuuuunkie.. Viveca har åkt till småland där hon kommer iffrån. Således är alla enar i staden säkra..

Nu är det drygt bara 40 dagar kvar till stina börjar. VAD VI LÄNGTAR.
Här är hon med sin pojkvän David. DEM ÄLSKAR VARANDRA.. JAG LOVAR..


Jag har på begäran lagt upp en ny bild på henne eftersom föregående inte  dög. Detta var den bästa bilden jag kunde hitta. Här ser man liksom inte ditt ansikte..(du är väldens finaste!!)

Jag skall ta med mig Miretta och inhandla vin.. så vi ses ikväll vid 11 tiden. Det är ungefär då jag och slowlypants kommer komma fram.

Imorgon bär det av till skånelandet och ni får lite semetster från mig.

God jul alla älskade medarbetare. Ni har gjort denna säsong till en grym och rolig sådan. Jag älskar er!!


Vilken härlig dag , ha ha ha ha, Man blir riktigt glad, ha ha ha ha

Igår var det julfest..  Hur kul som helst.. Tyvärr urartade det hela då jag fick en kniv mot strupen och inputtad i en bil. Bilen gick till en populärrestaurang i stora staden. Blev inputtad på stället och tvingades dricka vin. Jag lyckades ta mig loss och klockan 03:00 var friheten äntligen min och jag kunde bege mig hem. Såg att jag hade haft inbrott under natten. Tjuven hade ätit Hamburgare hemma hos mig och inte plockat bort efter sig. Ett riktigt svin..

Dagen har varit lång och lidelsefull (men det var som sagt inte mitt fel). Matz som david heter i andra namn kom försent (hmm ovanligt). Och när han kom så var det ingen vacker lukt han hade i munnen kan jag meddela. Ingen vacker syn heller.. Som en bäver liksom. Han hade kanske också blivit kidnappad av samma kidnappare och medtvingad till populärrestaurangen.

Marie har varit lika fasansfull idag.. Hon har gått hem nu.. SKÖNT.
Hon vill inte att man lägger upp bilder på henne här.. så nu gör jag just det
Marie:


Linda (ekonomislampan) har klippt sig idag. Hon ser lite ut som på följande bild:


Kind of Blond liksom.

La la la la min hjärna är lite som en svamp idag.. Sannas också.. vem fan e Gisela och Åsa. Dem jobbar tydligen här.

Stina "en resa från A till Ö" ifrågasatte varför hon var med på bild i gårdagensblogg fastän hon inte jobbar här.. Jag hade inget bra svar till detta så jag infogar en bild till för skojs skull.
"En resa från A till Ö" Kallas hon för att hon förmodligen har alla bokstavskombinationsstörningar som finns. Ni vet ADHD, Damp etc etc..


Hej då!

Även Bittermarie får julklappar

17/12 del två (se terrorist inlägg nedan)

Tack sötaste Claudia och Hanna för det fina nagellacket. Det passar utmärkt till min (som stefan säger) Hucker Make up.

The Grinsch

Vi har en alldeles egen terrorist.
En alldeles speciell sådan.
Vi älskar henne lidelsefullt.
Vi lider och skrattar..
Idag är det julfest. The Grinch alias Fernie har hittat till vår julfest och jobbar hårt på att sabbotera julstämmningen.
Vi har förgäves försökt tysta The Grinch genom att
stoppa in en banan i munnen
låsa ute henne i trapphuset men hon fann en väg in
låsa ute henne i korridoren men hon fann en väg in
skrika shut the f up i kör
Brotta ner henne
Inget har bitit.. Jo hon har bitit sig fast i våra öron med jaaag äääär såååå glaaad att just ddduuuu är  häääär. Vaaa rooooligt. Jag kan inte beskriva med ord hur hennes röst ekar i mitt huvud. Jag tar en Treo.

"Eva säger precis: Nu låter det så därkonstigt igen. Kan berätta att det var ljudet från telefonen som ringde.

Lyssnade precis av min telefonsvarare. det var eva som frågade:
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
FÅR JAG GÅ HEM NU
det kan man också kalla en viss terror. Psykisk terror.  Jag tar en treo till.

Hårt du arbetar Miretta.. går det bra med sminkningen.

Det är tyst borta i monster hörnan. Måtte hon ha hittat en annan avdelning att terrorisera.


i senaste laget

I dag kom han 1 timma och 16 minuter försent

Har inget mer att tillägga...

Kill the Santa

En kollega vars namn jag inte nämner är en liten tönt allt... inte så liten heller.
Tidigare i våras tog han med sig en blomma från sin pojkvän som han skulle ha stående vid sitt skrivbord.. jäätte gulligt tänker ni.. skit fånigt tycker jag. Denna person erhöll även 10 stycken super vackra en meters rosor. SOM HAN SEDEMERA SLAKTADE TILL 50 CM ROSOR. Suck.. dem där 50 cm han kapade kostar ju för fan 50 kr extra.. hahah
Idag hade han med sig en Tomte.. EN TOMTE.. som han hade fått av sin käresta. Jäätte gulligt tänker ni. skit fånigt tänkte jag. Nu h ar han gått hem. Jag skall binda en snara runt tomtejävelns hals och hänga upp han i lampan. Hoohohohoho..

I fredags var vi ute en sväng och tog oss ett pyttelitet glas vin i det allra lugnaste laget. Vi gick till en restaurang vi ofta besöker för att det är så lugnt och trevlig och mysig.. Ack så vi misstog oss.. det är ju för fasiken julbord och denna kväll hade lockat till sig dem allra fulaste (ja fulla va dem med) bönderna man kan tänka sig.. Extra ordinär fylla var det. Herregud.. En herre (som kallades Viveca) drog upp en liten söt enbuske ur grannfastighetens blomlåda. Skit kul kan man ju tycka på fyllan.. SEN ÅT IDIOTEN UPP ENEN. Jo det är sant.. Hörde hans förtvivlade sällskap ropA: HJÄLP MIG, VIVECA ÄTER EN GRAN. En annan i sällskapet: MEN VIVECA INTE KAN DU VÄL ÄTA EN GRAN. Jag finner inga ord..

Idag fick Eva en choklad ask av Cladde.. för att hon gjort en macka. Serriöst härhar man suttit ett halv år och varit super gullig, lyssnat på alla frågor, stöttat, hejat och varit alldeles, alledeles underbar.. Och vad får jag.. inte ett skit. Eva som dessutom kallat henne för den lilla invandraren.. Jag skall också bli rasistfaschist.. Då bör man få en chokladask.. skall öva till säsong 2009.

Skall även införa management by fear till nästa år. Prova om det fungerar..

Sanna var inte här idag.. det märktes på telefonerna..

Snart är det julledigt.. bara 5 dagar kvar. 3 av dagarna har vi inplanerat julmys.. fan vad det skall mysas.. jag börjar få ont i magen av alla pepparkakor och glöggen sprutar ur öronen på mig. Va e det för fel på Coca Cola light och chips..

Nu skall jag hänga tomte jäveln..


julpyssel

Mariah Carey och All i want for x-mas eller Mariah Terror och "Al I want for x-mas ljudar i bakgrunden. Terror är det för att vissa här tror sig varade begåvade med en sångröst. Vilket ju inte är fallet. Mitt huvud värker... ooouch! Shut The fuck up!!!
Hade jag varit gäst hos oss och hört dem i bakgrunden hade jag serriöst övervägt mitt beslut att besöka oss.

Fernie ville idag avsätta mig som chef. RESPEKT! Jag hämnades med att koppla en man som kunde väldigt dålig engelska till henne. Främst för att jag inte ville göra om Fannys misstag som sa shited istället för cheated till en gäst. Väldigt roligt.

Lena Å eller monstret som hon även kallas hotade med att gå in i systemet och förstöra lite så att jag hade något att skriva om. Det var inget hot. Det gör hon ju hela tiden. Hon är fantastiiskt rolig den där Lena Å. Vet nog ingen som har lyckats döpa om sitt eget företag och alla som jobbar där till att jobba på Coca Cola. Hon heter egentligen camilla men hon lyckades även döpa om sig själv till Lena Å. Men fin är hon:-) Söker någon en väldigt attraktiv tjej som är väldigt kunnig vad gäller datorer och Program. Kontakta inte henne.. (PUSS)

Fan nu har dem satt på Hej Baby Baby, jag lovar den kommer att spelaspå repeat ca 100 gånger. Det hjälpte inte att ta sladden till bandspelaren ifrån dem. De införskaffade i en ny bandspelare. Tack EB! Tack!

JULPYSSEL
-Ta en ekonomi assistent i röd tröja (eller annan färg som kan associera till julen)
-Tejpa fast henne i en kontors stol med Gaffa tejp
-Ta kort
För att skoja till det extra mycket kan man rulla in henne i arkivet och stänga dörren.


Skall träffa en karl.. min kollega Sanna gav mig tipset att inte prata så mycket. Jag vet inte om jag skall ta det som en förolämpning eller ett råd.. hmmm

Täck upp nu Sanna på telefonen när jag är på möte hahahahah

På möte nu (man måste ju jobba också) .. återkommer med mer dokument innifrån.


Utkast: TORSDAG 10 ...

TORSDAG 10 DECEMBER. SKOGSHORAN.

HATA BLOGGAR. Men jag måste.. måste få berätta min historia. Berätta på vilken sjuk avdelning jag jobbar på. Berätta hur det dagliga livet här på vår sjuka avdelning är. Ni förstår inte.. förstår inte hur jag har det.
Måste inflika att jag älskar alla monster som jobbar här. det är dem som gör att dagen flyter förbi i ett nafs. Vi har sjukt roligt. Inte en dag går förbi utan ett ap flabb. Måste ju stå för att det är jag som anställt dessa twisted people!

10:00. Eva lovar dyrt och heligt att idag skall hon inte säga några elaka saker. Hon skall inte vara rasistisk och smäda homusexuella människor. Det gick bra i några timmar.

10:05 david hävdar bestämt att han sett fel på schemat och visst trodde att han började kl 10:00. Hmm dra den om bussen som välte. Dessutom luktade han gammal ost när han kom in. Tror bestämt det var blåmögelost.

11:00 Eva ritade mig (sin chef) med gul tuchpenna i ansiktet och hävdade bestämt att det inte syntes.

11:30 David har dragit ut en bild på Mona Sahlin och propagerar: SVERIGES FRAMTID.. NOT!! Ignorerar på hög nivå.

12:30 David hotar Marie att berätta för alla omJooni

13:05 Marie hotar david med toalettspray medans David försöker tvångskrama mig.

13:10 Jag lutar mig mot väggen där äckelungarna har spottat. Jag har fått det på min jacka.

14:30 Vi hittar Mirettas blogg där hon redogör för hur hon fakar att svara i telefonen och låtsas skriva viktiga mail.

14:45 Ett till jävla bröllop. bläää

09:00-17:00 sara har kommenterat alla bilder på facebook som det går. Hon försöker nog sätta världsrekord.

15:00 Stonki och Marie har möblerat om davids kontor till oigenkännlighet

09:00-17:00 Anton sjunger och drar otroligt dåliga vitsar

15:45 stefan flätar Lindas hår.

15:47 Jag upptäcker att Stonki ändrat min Msn rubrik för 1 miljonte gången och även denna gång har jag diarée och ont i magen.

16:45 Eva misslyckades med dagens uppgift och väser till mig: nu sitter hon därborta och plattar håret igen. Jag: Vem?? Eva: Skogshoran! Ehh well!

Hanna skall åka till London med Seb.

Marie vill aldrig gå hem. Hon har idag utsett sig själv till biträdande Callcenterchef.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0