Bulledämpande headset..

Idag fick jag följande länk skickad till mig: http://www.expressen.se/halsa/1.1550775/din-chef-kan-gora-dig-sjuk
Jag tog tacksamt emot den. Jag gör dem sjuk?? Det är väl iallafall jag som sitter på jobbet med svininfluensan. Det är kanske inte heller så konstigt eftersom jag anser att giltig frånvaro är sin egen bortgång. Då får man ta att barnen smittar en med olika bakterier dem ådragit sig.

Just nu är jag väääldigt glad över att jag investerat i bullerdämpande headset. En het disskution om att ingen på vår avdelning kan sjunga och  att Britney Spears (:-S) gör dem bästa låtarna eller ej övergick till att Stefan och Stina skränade Womanizer. det värsta är ju att dem just bara kan just Womanizer i hela texten. Detta är ett återkommande problem. Men det är ett problem! Det måste ju för fasiken vara emot svensk lagstiftning att vistas i sådan här arbetsmiljö. det är en hälsofara.

För att bevisa att Sara visst kan sjunga sitter hon och wealar till Britney som hon spelat på youtube. Ursäkta men jag har förbjudit youtube. Ingen respekt! INGEN RESPEKT!

Önskar att jag hade en hörselskada just nu. Fast då hade det ju iof varit ganska jobbigt att svara i telefon. Haaallååå haaalåå jag hör dig inte.. haaaallååå.. klick!

Imorgon är det Valborg. Kan man elda häxor på dem?

Out of office - Auto Reply

Hej,

jag är förnärvarande frånvarande då jag har lepra i händerna och kan därför inte blogga idag. Jag hoppas på snabbt tillfrisknande av öl, sol och lite träning. Åter 2015-12-31. För viktiga ärenden är ni välkomna att ..hmm... piiip.

Trevlig dag!

...Rent Hus..

Lunch.. eftersom jag inte äter (beach eller bitch 2009) så ägnar jag mig åt att sammanställa dagens plikt. Jag har varit riktigt duktig nu. Mitt bloggande håller i sig.. Detta är ju andra dagen i rad som jag bloggar. Jag är värd en glass senare i eftermiddag.

Igår visades mitt favorit program "Rent Hus". Jag tycker det är roligt att se människor som har det mycket värre hemma hos dem än hos mig. Jag njuter av varje sekund och kännner att det är sååå fräscht hemma hos mig i jämförelse med dem. jag har iallafall inte en armé med pälsängrar eller en odling brieädelostgammalstrump odling i min kyl.

På jobbet tycker jag att det är viktigt att det är rent och snyggt på allas platser. I början kunde jag få spel på allas olydnad vad gällde min fashistiska inställning till städning på avdelning. maries favoritsport är tex att spara på så många kaffekoppar som möjligt tills det växer gröna odlingar ur dem och tills dem själva kommer till liv och ropar hjääälp. Diska mig jag är så äcklig..

Tycker dock att alla är hyffsat duktiga (minus hon som vi gömt längst ner i hörnan bakom skärmen och av en anledning).

Vi har en medarbbetare här på kontoret. Hon är så rar och söt och duktig. Men jag vet inte hur många gånger jag har hotat med att ringa RENT HUS. Hon påstår att hon har koll på alla grejer. Lämnar man in något till henne så är det på egen risk. Jag lämnar aldrig ifrån mig något... det hamnar direkt då i hennes arkivhög. Sen får man skulden för att man själv slarvat bort det.. Någon gång vartannat år så städar hon och då måste hon illvilligt erkänna att oooooj jag hittade det där pappret. Jag bör lägga till att denna någon hjälpte jag att packa då denna någon skulle flytta. Jag hittade följande i hennes garderob:
1 folköl
1 paket knäckebröd (wasa trekant)
4 förpackningar oöppnat godis
1 spade (att skyffla snö med)
1 påse med bebiskläder (hon köpt till en kompis vars barn nu är 5 år).
mm mmm mm mm mm

Vet inte om hon bunkrade för ett eventuellt krig eller snöovädet då man var tvungen att shyffla sig ut.Krig??
Någon försöker hindra mig från att samla bevis..
Jesus..

HOTAD

HOTAD, SLAGEN, TJATAD PÅ, OMKULL PRATAD, SJUNGEN PÅ... Jag kan inte nämna antal gånger jag har blivit utsatt för påtryckningar om att jag skall blogga. Jag har nu fallit för påtryckningarna och jag går inte längre säker såvidda jag inte bloggar. sååå nu gör jag det.

Idag är det tisdag. En lååång dag.. en inte så händelserik dag...

Anatal gånger Marie sagt fula ord idag: 2-3 (ovanligt lite faktiskt, undrar om hon har ont i halsen).

Antal nya tänder: 1 (jätte fin tand)

Antal gånger Sanna lämnat sin gamla mat inne på avdelningen: 1000 5000 gånger

Antal nersmittade medarbetare i EBOLA pga ovanstående smittospridning: 3

Antal gånger vi önskat rösta ut stina i ett Ö-Råd: 2

Antal personer vars pojkvän köpt ett trevåningsradhus med valv och rosa tapeter: 1

Antal födelsedagar: 1 (grattis Davido).

Antal gånger jag kollat priset på sista minuten resor under dagen: ca 100

Vidare har Stefan MR Modepolis (självutnämnd) kommenterat allas klädval i vanlig ordning (Eva har bla en bordsduk runt halsen vilket han finner mycket märkligt). Själv ser jag tydligen ut som en skolflicka i mina rosa skor..  Solen skiner och vi tittar på den genom fönstret. Äcklena på andra sidan har en balkong där de sitter och ånjuter en kopp kaffe. Hoppas dem snart sätter kaffet i vrångstrupen.

Nästa blogg inlägg: 2015-12-28.

RSS 2.0