ÄR INTE HAN 6 ÅR???

Igår var vi på Oscars föreställning showbuisiness..
Första akt var väl så där och jag kom på mig själv att räkna ner numrena som framfördes. Karl, Rennie och Hanna är alla 3 helt sjukt magiska dansare men numrena kändes an aning torra. När "The special Guest Star" klev in på scenen blev man ju en aning besviken.. Hade Karl frågat syrran för att hon inte hade något arbete? Well.. När hon sedan tog dem första staplande dansstegen kunde jag inte hålla tillbaka fnisset. Jag såg fram emot det förbeställda vinet i pausen.
Andra akt: What the fuck happend!! Jääääävla vilken bra show. Sharon Dyall startade akten med en sjukt rolig hyllning till världens altar. Karl, Rennie och Hanna tog vid med att framföra danser och sånger så man fick hjätklappning. Faktiskt:  hjärtklappning och upphetsning.. Rekomenderar alla att se den:-)

Blev i vanlig ordning övertalad att gå ut.. Med hot och knivar övertalade David mig. Jag skall polisanmäla honom!!

Kom ni håg Tzatsiki morsan och Polisen. Jätte gullig film. Eller hur! INTE LÄNGRE. Den lilla lilla söta pojken.. INTE LÄNGRE..
Igår såg jag till min förfäran hur min kollega besudlade den lilla vuxna tzatsiki med sin tunga och mun.
BLÄÄÄ VEM FAN HÅNGLAR MED TZATZIKI.. ÄR INTE HAN SEX ÅR??
Tyvärr kan jag ej namnge denna kollega. NÅGON SOM ÄR NYFIKEN PÅ VEM DET ÄR MÅSTE MUTA MIG MED COCA COLA FRÅN LÄSK AUTOMATEN. LIGHT SKALL DET VARA!


För att göra kvällen extra rolig så glömde jag mina kort i davids väska och var således oförmögen att betala en taxi. Sara erbjöd sig att gå hem med mig (i 1 dm hög klack och snööö??) Det var gulligt men vad är det för fel på att låna en pengar till taxi.. Näää Bittermarie 30 + fick ta bussen hem..

Ha en bra dag!!

Tack för priset!

Vill tacka alla ni som stöttat mig och gjort det möjligt för mig att vinna detta pris.

Jag har vunnit priset för att va "Världens sämsta bloggare"
Tackar ödmjukast. Detta har jag erhållit då jag är sämst i heeela världen på att blogga. Men nu är det ju så att jag har ett jobb.. ett jobb jag skriver om. Det är ju viktigare.. visst?!

Nyss pratade jag med en tant som gick upp i falsett för att vi ringt henne 3 gånger och nu fick vi (läs ordagrant) för i helvet sluta ringa henne! Hon har ju för fan inte tid att ta telefonen hela tiden. Hon hade ju läst sitt mail som vi skickat ang den inställda föreställningen. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte visste att hon läst sitt mail samt att vi månade om att hon skulle få informationen om den inställda föreställningen. Nästa gång det är en föreställning inställd skall vi absolut inte ringa och meddela henne detta. Herregud vi vill ju inte störa. Vad är det för fel på vissa människor.

Idag kom ABC tillbaka.. Vi skulle ju välkomna henne med lite vatten på stolen och något annat djävulskap.
Men.. vi glömde. Vi försökte få supporten att ge henne lösenordet samhall 2008! Men det fungerade inte heller.
Det kändes jopbbigt att bli motarbetat så där.

Slowlypants var hos läkaren idag och skulle komma sent.Jag ok:ade detta (trots att jag som tidigare nämnt inte tycker detta är ett giltigt själ för att vara ledig), jag föreslog att hon skulle skynda sig. Sen kom jag på att jag borde berätta för henna vad skynda sig betyder och skrev att det betyder att man går fortare än vad man brukar göra. Detta är nämligen en företelse som slowlypants inte begriper. Hon går nämligen baklänges när vi andra går framlänges. En gång sa hon att hon skulle springa (hon gick i normal promenad takt). LOVE U ;-)..

Vi är glada nu.. det ringer av bara den. Såå tacksamma för det. Vi tänkte i början att det bästa var att det är till en föreställning som brukar ta en sekund att boka. Till vår bevikelse mistog vi oss. Ett bokningssamtal tar nu ca 15 minuter. detta är för att kunderna som ringer är närmare 100 och det tar ca 7 försök att få dem att skriva rätt bokningsnummer. Däremellan skall dem berätta vilken realtion dem har till föreställningen (i ca 10 minuter). Sen måste man få dem att förstå vart dem skall hämta biljetterna. 90% ignorerar våra instruktioner och går fel.. till ett ställe som vi inte ens nämnt.
Jag ser fram emot att bli gammal jag!

Jag skall starta en insamling. Denna insamlingen skall gå till att köpa kläder till stefan. Han går omkring i en tröja med inte mindre än 10 hål i. han ser ut som en uteliggare (hans söta ansikte bekräftar dock motsatsem). Han säger att han aldrig kommer att slänga den för det är en Tiger tröja.. förmodligen en Tiger tröja han köpte när han var 10 år. Sara har erbjudit sig att laga den åtminstone. men han tackade vänligt nej. Andra dagar ser han ut som en liten kyckling. Hans kläder är täckta med dun från hans jacka. jackan är han stolt över. Det är en "äkta" Canada Goose......... från Kina.. hmmm. Skänk pengar nu (gärna femkronor). Läggs på mitt skrivbord eller stoppas i sparbössan ute i korridoren som likanr en läskautomat. Coca Cola light Por favor!

Vill tacka alla mina älsklingar för en underbar vecka! Jag är stolt över er och älskar er alla.

Bifogad bild är på sanna som fyllde 22 år igår, Grattis!!


Utdrag av kriget på Sveavägen

Statistikens dag.. sitter med pannan i djupa vecka och stansar.. siffro, siffror, siffror.. huu

Tar en paus..

Städar mitt kontor... Finner "NOVELLEN"

Under 2005 och 2006 var vi inhysta med en liten disk i en ej namngiven butik. Livet var ganska tufft då kan meddelas. Våra glada, utåtriktade och vackra personligheter gick liksom inte ihop med butikens egna personal som hade bitvis speciella åsikter.
-Man fick inte gå för hårt och "högt" med högklackade skor
-Helst skulle man vara så otrevlig som möjlig mot kunderna, gärna lite rasistisk
-Fejka Datahaveri var kutym att göra varje dag
-Stänga butiken minst 10 minuter innan den riktiga tiden för att hinna med det passande tåget hem.
-Helst skulle vi liksom inte synnas..
Var man tvungen att låna något kivades det om vem som skulle våga fråga
Att gå och kissa och passera deras back office var en risk för livet, men en risk man fick ta för att inte kissa på sig..
Livet var tufft helt enkelt. Efter mycket lidande och tandagnissel fick vi slutligen och äntligen flytta därifrån..

Då våra kunder ej vågade sig dit kunde det bitvis vara ganska långtråkiga dagar..
Inte kunde man chittchatta med övrig personal iallafall.
En uttråkad kollega började då att skriva en Novell..
UTDRAG UR: KRIGET PÅ XXVÄGEN, 17 oktober 2005 15:06
3 h kvar tills det är slut för dagen. det har varit ovanligt lugnt efter lunch. jag tror att det är något lurt på gång. Inga arga utspell från A heller. kattis påstår att hon smög ner en valium i hennes kaffe men jag hävdar att inte ens en lugnande spruta för elefanter kan påverka hennes humör. Kattis väser Stina vad du än gör så slappna inte av för då kommer du träffas av en hel pall med resekataloger. Apollos vinterkatalog har precis anlänt och är dubbelt så tjock som vanligt. Kattis vägrar att gå på lunch eftersom hon bävar för just apollos katalog. jag har fått mata henne där hon ligger och det gick ju inte så snabbt eftersom hon äter så jävligt. Men jag kan ju inte lämna henne att dö. Jag skall laga lite fiskbullar till henne ikväll så att hon blir stor och stark och orkar kämpa och kriga imorgon.
EN VÄLDIGT KNÄPP & UTTRÅKAD KOLLEGA ELLER EN VÄLDIGT RÄDD KOLLEGA. DÖM SJÄLVA.

Jag hade en planta på mitt rum, stefan snodde den men ville genast returnera sitt stöldgods.. den hade nämligen fått slemsjukan. Det luktade skunk när Anton tömde bladen på sleminnehållet..
Jag bävar för när blomflickan kommer och ser att den fått slempesten. Hon vet att den stått på mitt kontor. Hon kommer att tro att det är jag som avsiktligen injeserat den med slempesten. Hon kommer att skjuta mig med en K-Pist. Jag är rädd, jag är mycket rädd! Vi är alla rädda för Flowergirl!

För att vara riktigt bitter

07:20.. vaknar med ett rivjärn i halsen. Skönt tänker jag och snoozar i en timma.

08:20.. Får panik att jag legat för länge även denna morgon. Straffar mig därför med att snooza i 5 minuter till.

08:25.. Paaanik Huuurry.. hurry

08:35.. Funderar på om man kan sjukskriva sig för att det är för kallt efter duschen.

09:05 Anländer i vanlig ordning prick 4:59 försent till jobbet.
Denna morgon fick jag bara ett sms om försening (brukar få en sisådär 5). Det var stonki som har lagt in en sms mall som han infogar vaje morgon: Jag har försovit mig, vaknade nu. Skyndar! Fantasilöst!

Jag brukar även få förmaningar om att jag aldrig svarar i telefonen då folk skall sjukanmäla sig eller skall anmäla sina olagliga försovningsursäkter. HUR LÄTT ÄR DET ATT SVARA I TELEFON NÄR MAN DUSCHAR!????

Personligen tycker jag att det tas lite för lätt på sjukskrivningar. Man är sjuk lite när det behagar. Måndagar är en favorit har jag märkt. Tycker svea rike skall införa nya sjukskrivningslagar. Du har giltig frånvaro om du
1. Är chef

2. Skall på begravning - din egen

Alla andra frånvarotillfällen skall beräknas som obetald ledighet.

Märk väl att jag sitter på jobbet med en rivande halsfluss.. Stackars bittermarie!!

13:30 Får hat meddelande från Stina för att jag inte har bloggat på länge. Har jag inte berättat hur kallt det varit här. Man kan ju för fan inte ens böja fingrarna. Den har emellertid varit bussiga att höja värmen nu. Så nu är det sköna 10 + grader. Det jobbar en tjej här (håll i matsilvret.. hon är av den där sorten) hon påstår sig kunna avgöra gradavtal genom att kolla vilken skede av stiffisar jag har. Usch. Jag tror hon är såndär håmåsexuell. Bissart att behandla sin chef så!

14:00 Fick ett mail av Stefan om en hysteriskt ful bordslampa från Ikea. Hans fungerade inte. DEN HAR INTE FUNGERAT PÅ 3 ÅR. han har tydligen inte saknat ljuset innan. Ställde en advenstljusstake på bordet istället. Samma effekt och gratis. Man skall inte köpa saker på Ikea till kontoret. Vill ni ha svar på varför ber jag er bege er till Linda Nilsson som är ekoniassistent. Hon har fått den roligaste kontorsstolen ever. Jag skrattade såå jag höll på att dö. Den var skön dock sa hon. Ja om man sitter frammåtlutad hela tiden. Man får absolut inte ha en toffs i håret. Då får man nackspärr. Infogar en bild sen..

15:00 Mycket jobb idag, samtidigt som man tydligen skall underhålla Stina för att hon har tråkigt. Hon bad om att få hänga med oss imorgon efter jobbet. Vi skickar fakturan till Samhall som vanligt men denna gång saltar vi den för sveda och värk samt extra tillägg för öronproppar. Har jag inte lite feber så jag kan stanna hemma imorgon iallafall?

15:30 Tog en paus och passade på att ändra plats på tangenterna på sannas tangentbord. Jag ber till gud att hon lämnar in den till supporten.. Det vore väl hysteriskt roligt?

16:00 Oj där kom Eva.. hon har sprungit omkring väldigt mycket idag.. kanske har hon ont i magen..

Nä slut på tramset. JOOOOOBBBAAA!!Hat..

kl 13:40

Stina says:
men jag mena inte att du skulle blogga om mig pucko
Stina says:
du kan väl skriva nått intresasant
Stina says:
framför allt nått roligt
Stina says:
sara skulle aldrig blogga så där enkelt och fantasilöst som du gjorde precis 
Binthi says:
 hahahahahhaha
Binthi says:
tyckte det va skit kul
Sara says:
nää jag har djup inspiration till alla mina blogginlägg
Stina says:
när saras blogg är lite mer filosofisk än din
Sara says:
tack stina du förstår mig
Binthi says:
aaa speciellt alla kändisar hon har träffat
Stina says:
jaa
Sara says:
dom är viktiga för min utveckling
Stina says:
d finns alltid en klok eftertanke
Sara says:
juste
Stina says:
men man kan bara ta som ex från saras blogg
Stina says:
Hyllning till 30åringen
Stina says:
var ett inlägg som var väldigt fint
Stina says:
Sara Tipsar

Stina says:
och då kan man fråga sig vad sara tipsa om.....
Stina says:
Jo om bittermaries blogg
Stina says:
om inte jag hade läst saras blogg så hade jag aldrig börjat läsa din


Rop på Hjälp

MSN Meddelande mottaget den 8/1 kl 13:30

Stina says:
hej, eftersom jag har ett ganska tråkigt jobb för närvarande så har jag fördrivit min tid med att besöka era bloggar. Med tanke på hur otroligt långtråkigt jaghar så kan jag nog med gott samvete säga att jag är den som beöker eran blogg mest av alla. Min önskan till er är att ni skriver nått på era bloggar. Hur roligt ni än skriver så är d tyvärr inte roligt längre efter att man har läst samma

Stina says:
inlägg 20 gg

Stina says:
Tack på förhand

Stina says:
Med vänliga hälsningar

JULSKINKAN IS BACK

Nu är 2009 här och året på jobbet har börjat med en rivstart.. fantastisk dag!!

kl 10:00 (ja jag började sent) konstateras det att dem stängt av värmen här på kontoret. Dem trodde som dem sa "Att ingen jobbade i mellandagarna" Jo jo det gjorde vi.. Vi jobbade med hull och år med dunjackor, vantar och mössor på. Ritkitgt behagligt att jobba i minusgrader.. Min näsa som annars är vackert pepparkaksbrun lyser röd. maries också. kan vara mängden alkhol hon har druckit i sina dagar i och för sig..
kl 10:05 märker jag till min fasa att dem (dem där kollegorna) möblerat om.. igen. Det lilla miffot har gjort en receptionshörna av sin hörna. Hans papper, och pärmar hade han slängt ut på inte mindre än 3 skrivbord. Hysterin infann sig.. Han lär då sig en liten surprice när han kommer in på måndag. Vet inte hur min hysteri ter sig men vips så var alla äckliga koppar och muggar, gamla kakor och läskeburkar borta.. Kontsigt? 


Sanna var här idag. Skönt.. så att vi inte kännde av pressen på telefonerna som ringde i ett..

12:00 Det är på sitt sätt skönt att julen är över. Allas återkomst till jobbet är i form av små julskinkor... I allafall i mitt fall och inte så liten julskinka heller:-(. Vi firade första dagen på jobbet med ballerina kex, julmust och subway macka och 4 ciggaretter. Känns skönt med den nya starten på året och vårat sunda leverne på jobbet!
Kakorna och jumusten bjöd David på efter ha tagit Taxi hit då han trodde sig ha kommit försent. Dyrt.. för att komma på att han inte alls var försenad utan jobbade från 10:00.. mohahahah.. Synden straffar sig själv. Anledningen att vi äter så sunt på våran avdelning är för att David bjuder på förseningsfika. Denna fika är uppskattad.. det blir rätt mycket kakor och bullar och läsk.. EFTERSOM HAN KOMMER FÖRSENT 4 AV 5 DAGAR I VECKAN. Det blir inte roligt för David den dagen då alla börjar banta och inte vill ha hans kakor mer.. va skall han muta oss med då. Jag kan tänka  mig cigaretter och lite lugn och ro.

Har jag berättat att jag älskar att arbeta med mina kvicktänka kollegor. Dem är alltid så snabba.. Dagens roligaste citat är följande (kom då ihåg att det var minusgrader)
Loa F kommer in på vår avdelning
L säger: är detta lokalen fryshuste
David säger: nej, fryshusets lokaler ligger i huste bredvid.
Loa F går missnöjd över att skämtet inte uppfattats av min kvicktänka kollega.
David skämdes..
Binthi skrattade innbombords.

Nu kan jag dessvärre inte skriva mer då mina fingrar är stelfrusna av den exotiska värmen här på avdelningen. Måste ju spara dem till eventuella kunder som ringer (Hej, jag är ledsen men jag kan tyvärr inte ta din order då mina fingrar inte är böjbara samt att jag har svårt att andas pga istapparna under min näsa. Välkommen åter!)


RSS 2.0